Szórakozás

Szabó Zsófi mindenkit elküld a búsba

A Jóban Rosszban színésznője úgy tűnik végleg búcsút intett korábbi önmagának. Nemrégiben még örömmel osztotta meg élete minden pillanatát, ma már inkább melegebb éghajlatra küldené az embereket.

Szabó Zsófit rendkívül megviselte édesapja halála. Először magába zárkózott és visszavonult a nyilvánosságtól, majd gondolt egyet és lecserélte élete addigi meghatározó személyeit. Legjobb barátnőjével, Sarka Katával azóta se áll szóba, párjával, a TV2 sorozatának egykori producerével pedig szakított.

Ebben a nehéz időszakban úgy döntött visszaköltözik édesanyjához és úgy tűnik, a vele való kapcsolatát próbálja erősíteni. Ma például moziba mentek, amit Zsófi meg is osztott közösségi oldalán, ám tőle szokatlan módon, nem túl kedves gondolatokat közölt fotója kíséretében.

“Anyával eljöttünk moziba. Azt akartam a kép alá írni, hogy kapja be mindenki. Nevetett. Aztán megkért, hogy inkább ne, mert írni fog róla az újság. Nevettem. Legalább végre az igazságot írnák… Nem írom, hogy kapjátok be…” – jegyezte meg Zsófi.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik