Szórakozás

Érkezik a baba Sági Szilárdékhoz

Hosszú idő után végre úgy tűnik, Szilárd párja, Szilvi gyermeket vár. Az sincs kizárva, hogy rögtön ikrek érkeznek a családba.

Ahogy már írtunk róla, Sági Szilárdék négy sikertelen inszemináció után lombikprogrammal próbálkoztak. Most már úgy tűnik, sikerrel.

“Hatalmas az örömünk, és bevallom nagyon meghatódtunk, amikor a vérvételből kimutatták, hogy az első beültetés után máris úgy tűnik, lesz babánk. Már voltunk négy inszemináción a lombikprogramot megelőzően, de ez volt az első beültetés, melyet Vereczkey doktor végzett. Ráadásul a HCG szint olyan magas Szilvi vérében, hogy az sem kizárt, ikreink lesznek” – mesélte a Blikknek Szilárd.

Fotó: TV2

“Most vagyunk a beültetés utáni ötödik hétben, tíz nap múlva derül ki az ultrahangból pontosan, hogyan is tovább. Én most mindent magamra vállaltam, hogy Szilvinek csak a várandóságára kelljen gondolnia, és pihenhessen, hiszen minden lombik program veszélyeztetett terhesség. Így mosok, főzök, takarítok, de közben a gondolataim csak akörül forognak, hogy alig várom már, hogy a kezemben tarthassam a kicsit. Vagy ha többen lesznek, a piciket. Nagyon megható ez az egész várakozás.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik