Szórakozás

Apaságra készül Sági Szilárd

A gasztrokibic és párja, Szilvi 5 éve szeretnének szülők lenni. A baba nem jött, Szilárdék így nagy lépésre szánták el magukat.

Több évi próbálkozás után Sági Szilárd és Soós Szilvi úgy döntöttek orvoshoz fordulnak, kivizsgáltatják, miért is nem jön össze a rég várt kisbaba. A vizsgálatok során megállapították, hogy mindketten teljesen egészségesek, a kicsi viszont csak nem akart megérkezni. Négy inszemináción túl Szilárd és párja végül úgy döntöttek, lombik programmal próbálkoznak. A speciális klinikán végzett, személyre szabott kezelés és beavatkozás eredményére hétvégén derülhet fény.

Fotó: TV2

“Töretlen lelkesedéssel próbálkozunk” – kezdte Szilárd pozitívan a Hír24-nek. “Közvetlenül engem is megvisel a procedúra, hiszen Szilviben most dolgoznak az ösztönök és a hormonok. Valószínűleg férfitársaim ismerik ezt a problémát, ami valójában azért egy édes teher” – nyilatkozta továbbá a nem könnyű időszakról.

Kérdésünkre a gasztrokibic azt is elmondta, hogy amennyiben a program sikeres lesz, teljesen mindegy számára a bébi neme, az biztos, hogy akár fiú, akár kislány születik, főzni, természetet járni és bütykölni apával fog majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik