Szórakozás

Boggie: Elképesztő sok megkeresést kapok

A Parfüm című dal videója lett az év videóklipje az idei Bravo OTTO díjátadón, de külföldről is rengetegen érdeklődnek a dal, és előadója iránt egyaránt.

Boggie, azaz Csemer Boglárka, aki “photoshopos” klipjével egycsapásra meghódította az internetet, nem éppen a közízlést megcélzó dalaival mégis kilóg kicsit a magyar zenei palettáról. Most a Life.hu újságírójának mesélt a Parfüm körüli őrületről.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan kiadóm van, ami teljesen szabad kezet adott nekem, de ekkora sikerre nem számítottunk. Szerintem a dal a tartalmától lett ilyen népszerű. Egy olyan társadalomkritikát fogalmaz meg, ami sok mindenkinek fájó pontja. (…) Nagyon sok visszajelzést kaptam külföldről. Igazából onnan kezdődött az egész magyarországi felhajtás, hogy külföldről elkezdték megosztogatni a közösségi portálon. Az egyik legmeglepőbb élményem az volt, mikor egy külföldi tévéshow-ból hívtak fel. (…) Ez egy gyors telefonos interjú volt, de alig találtam a szavakat a meglepetéstől” – meséli az énekesnő, aki franciául is énekel, ami nagyon jól illik hangjához és stílusához.

„…Mindig erről álmodtam. Kislánykorom óta szerettem volna énekelni, és már öt éve építgetem a karrieremet. Úgy érzem, elég érett vagyok erre a dologra, és teljes mértékben el tudom viselni ezt a felhajtást. Engem az tesz boldoggá, hogy ennyi embernek mosolyt csalok az arcára, és mi másért csinálná az ember, ha nem ezért. (…) Elképesztő sok megkeresést kapok, lassan nem is látjuk a fától az erdőt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik