Szórakozás

Egymilliós nyomravezetői díj a szegedi takarékrablóért

Még májusban fosztotta ki a Sáros utcai pénzintézetet.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, május 13-án, reggel, egy mindez idáig ismeretlen férfi egy pisztollyal – vagy egy fegyverutánzattal – kirabolta a szegedi, Sáros utcai takarékszövetkezetet.

A rendőrök nagy erőkkel indultak az elkövető után. A bűncselekményt követően többek közt minden Vásárhely felé tartó autót megállítottak az algyői hídon.

A pénzintézet kamerája felvételt készített a rablóról. E szerint egy 190-195 centiméter magas, átlagos testalkatú férfit keresnek. Sötét színű, zárt cipőt, világoskék kapucnis dzsekit, valamint fekete színű, Nike melegítőnadrágot viselt a kérdéses napon. Különös ismertető jele, hogy a bal kézfején a hüvelykujj felett egy fekete színű pont (sérülés, anyajegy, vagy tetoválás) látható.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62-562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. E-mailben is lehet bejelentést tenni az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen.

A kapitányság egymillió forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a férfit. A nyomravezetői díj kapcsán megjegyzik, a pénz annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével beazonosítható lesz, a bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, illetve az ismereteit az eljárás során is közli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik