Szórakozás

A szemünk előtt nőnek fel – Ők a legismertebb magyar sztárcsemeték

Ki ne hallott volna arról, hogy nemrégiben ünnepelte első szülinapját Nánási Mici? Ki ne tudná, hogy Majoros Marián kedvence a Mickey egér? És ki ne látná nap mint nap, hogy mosolyog egyre szebben kissé megosztó édesapjára Berki Natasa Zselyke?

Persze, hogy valahol már láttuk, valahol már olvastunk róla, hiszen a celebek is büszkék a gyermekeikre, és nap mint nap megosztják velünk a legdrágább kincseik szösszeneteit.

A legtöbb fotót talán Rubint Réka és Schobert Norbi, és holtversenyben esetleg Sarka Kata és Hajdú Péter csemetéiről láthatjuk a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: Facebook

Schobert Lara, Norbika és Zalán alias Zizmike szinte mindenhová szüleikkel tartanak, így láthatjuk őket sportolás közben, iskolai előadáson, de a kisebb fiú cuki videóit sem kell nélkülöznie a páros rajongóinak.

Pont úgy, ahogy Hajdú Péter és felesége oldala követőinek sem, akik szintén naponta láthatják a kis Noncsi és Dávidka fejlődését.

Fotó: Facebook

Dundika és Majka sem rejtegeti kisfiát, a szépséges Mariánról is igen gyakran láthatunk képeket, legyen az Mickey egeres szülinap, családi nyaralás, vagy szimplán egy apukájához hasonlóan vagány szerkóban készült fotó.

Fotó: Facebook

Az Édes Életben már anyukája hasában megismerhettük Berki Natasa Zselykét, aki macsó apukáját teljesen az ujja köré csavarta. Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya a napi adásokon kívül édesapja Facebook-oldalán is gyakran látható.

Fotó: Facebook

Ördög Nóra és Nánási Pál már második gyermeküket várják, de kislányuk Mici első évének szinte minden percét megörökítette a sztárfotós apuka. A kistesóval is igen hamar megismerkedett a nagyközönség, hiszen anyukája hasa a Szombat Esti Láz nézőinek szeme előtt növekedett.

Bálint Antónia Babija is sokaknak ismerős lehet, hiszen szépségkirálynő anyukája gyakran posztol imádott kislányáról, legutóbbi balesete során is közösségi oldala követőivel együtt aggódott gyermekéért.

A BeleValó műsorvezetője, a Young G. néven rapperként is sikeres VV Béci is teljesen odavan az ő kis Napsugaráért, akiről szinte naponta tölt fel fotókat, legutóbb pedig még egy dalt is írt szülinapos gyermekének.


Fotó: Facebook

+ Aki nem mutatja:

Az RTL Klub műsorvezetője, Lilu viszont nem tolja reflektorfénybe kisfiát, a kis Dávidnak legfeljebb csak a lábát láthatták eddig a rajongók.

Lehet, hogy neki van igaza?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik