Szórakozás

100 milliós ajánlatot utasított vissza Havas Henrik

A neves tévés kicsit túlhajszolta magát, szíve miatt kellett orvoshoz fordulnia. Azt is elárulta, több szeződést is dobott már vissza, amik között egészen különleges ajánlatok is szerepeltek.

Havas Henrik alig heverte ki vastagbéldaganat operációját, máris újabb aggasztó hírek érkeznek felőle – írja a Bors.

“Eléggé stresszes vagyok mostanában, el is kellett mennem orvoshoz. A szívemre volt panaszom, a vizsgálatok azonban nem állapítottak meg szervi rendellenességet. Most egyszerre dolgozom egy könyvön és egy forgatókönyvön. Utóbbi az elsőre épül, és mivel szoros határidőim vannak, így hajtanak. Na, ehhez meg én nem vagyok hozzászokva” – mondta el a lapnak Havas, aki azt is elárulta, rendszeresen próbálja magához csábítani mindkét nagy kereskedelmi csatorna.

Fotó: TV2

“A TV2-től azzal hívtak, hogy pátyolgassam Kelemen Annát, majd az RTL Klubtól azért csörögtek, hogy menjek a dzsungelbe. A legviccesebb, hogy amikor megkérdeztem őket, mi a francot keresnék én ott, mindkét helyről körülbelül ugyanazt a választ kaptam: majd a tanár úrral új irányt szabunk a műsornak. Csak nevetek rajtuk. Még 2002-ben volt egy ajánlatom a TV2-től, százmilliót fizettek volna tíz hónapra. Nem árulhatom el, melyik műsorért, üzleti titok” – mesélte a Tanár Úr, aki ez utóbbi ajánlatot is könnyedén visszautasította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik