Szórakozás

Havas Henrik: “Vannak kollégáim, akiket gyűlölök”

Havas Henrik (havas henrik, )
Havas Henrik (havas henrik, )

A tévés Joshi Bharatnak vallott arról, hogy vannak kollégái, akiket kifejezetten gyűlöl, pedig neki személy szerint nem ártottak.

Havas Henrik a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorának ma délutáni műsorában arról vall, hogy több olyan kollégája van, akiket kifejezetten gyűlöl.

“A feleségemmel tizenhét éves korom óta vagyunk együtt, és nem merem azt mondani, hogy teljesen ismer engem, de magamról sem merném elmondani ugyanezt. Épp a minap jöttem rá például, hogy van bennem egy jó nagy adag önmagáért való gonoszság. Vannak emberek, akik nem ártottak nekem, soha egy rossz szavuk nem volt, és mégis valamilyen megfoghatatlan irracionális okból gyűlölöm őket. Mert hazugok vagy képmutatók. De mi közöm igazából hozzá? Aztán bántani kezdem őket, és igazából ők sem értik, hogy ők nem kötözködtek velem, soha egy fűszálat nem tettek nekem keresztbe. Hogy miért gondolom azt, hogy nekem ehhez jogom van, azt nem tudom. Vannak, akiket kinézek magamnak és elkezdem gyűlölni őket” – vallja be Joshi Bharat műsorában a Dévényi Tiborral köpködő Havas Henrik.

A tévés azt is elújságolja, hogy ismét iskolapadba ül: szociológia szakon szeretne doktori fokozatot szerezni, és a börtönök világáról, azon belül is a cigánykérdéssel szeretne foglalkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik