Szórakozás

Illegális fotója miatt van bajban Bálint Antónia

A volt szépségkirálynő jogsértően tett közzé fotókat egy kisgyerekről.

Bálint Antónia az elmúlt hetekben több alkalommal is tett közzé bejegyzést Facebook-oldalán egy Kevin nevű kisfiúról, akinek a rokonait próbálta megtalálni. A gyermekkel Toncsi egy kórházban találkozott, aholt azt mondták neki, hogy egy akna mélyéről szedték ki, egy napig senki sem látogatta meg, és sírt, amikor a szüleit említették neki. Az egykori szépségkirálynőnek csak az nem jutott az eszébe, hogy az íráshoz csatolt fotó elkészítéséhez és közléséhez engedélyt kellett volna kérnie a szülőktől. Pedig, ha valakinek, neki tudnia kellett volna ennek a következményeiről, hiszen számos hasonló ügyben ő indított pereket, hogy védje gyermeke, Babika jogait – írja a Bors.

Fotó: TV2

Írása akár százezrekhez is eljuthatott – egy idő után fel is bukkantak alatta a kisfiú rokonainak hozzászólásai is, akik számon is kérték Antóniát: hogyan képzeli, hogy a rokonuk, egy beteg kisgyerek képét kérdés nélkül oszt meg a nagyvilággal?! A bejegyzés azóta eltűnt, de nem maradt hatástalan. A Péterfy Sándor Utcai Kórház ugyanis közleményt adott ki az ügyben, amelyből kiderül, véleményük szerint Toncsi számos jogszabályt megsérthetett, az “etikátlan, jogsértő magatartásától az Intézet elhatárolódik”.

A jogsértést a bíróság állapíthatja meg, és a család sérelemdíjat követelhet az őt ért sérelmekért. Amennyiben kára is származott belőle, akár kártérítést is kaphat.

Bálint Antóniát nem érte el a Bors.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!