Szórakozás

Felvétel készült a Majka-Dopeman balhéról

A két rapper szombat éjszaka esett egymásnak egy budapesti szórakozóhelyen. A vitát rögzíthették a térfigyelő kamerák.

Majka és Dopeman viszonya évek óta ellenséges, legutóbbi találkozásuk pedig tettlegességig fajult. Igaz, mindkét fél máshogy emlékszik a történtekre, egyikük sem akar tovább foglalkozni az üggyel. Majka egyetlen mondattal reagált a Bors megkeresésére: “Sajnálom, hogy az ittasságom miatt lealacsonyodtam az ő szintjükre.”

Ezzel szemben Dopeman állítja, ő végig úriemberként viselkedett és az eseményeket kamerák rögzítették.

“Nem teszek feljelentést, nem kerülöm és nem is fogom keresni őt. Egész este úriemberként viselkedtem, továbbra is így teszek. Méltatlan ez az egész. Egy ekkora sztár ennyire nem tudja kezelni a sikereit? A szórakozóhelyen, de az utcán is vannak kamerák, azoknak mindent rögzíteniük kellett. Aki kíváncsi a történtekre, nézze meg a felvételeket! Majka oldalról akart megütni, nem sikerült, az öcsémtől azért ő kapott egyet. Sajnos nem akkorát, amekkorát kellett volna, mert elhúzták onnan. Pedig Majka nagyon akart verekedni” – mesélte a korábban Conchitát védő zenész.


Fotó: YouTube

A balhé a hazai rappereket is megosztotta. VV Béci, aki ma Young G. néven fut, szerint jobb, ha elsimítják a nézeteltéréseket, Ganxsta Zolee pedig macska-egér játszmának titulálta kettejük viszonyát. “Vihar a biliben, kicsit olyanok, mint Tom és Jer­ry. Majka a Tom, Dopeman a Jerry, és Tom fog nyerni” – mondta Ganxsta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik