Szórakozás

Dopeman kiosztotta a szakállas nőt kritizálókat

A szakállas nő napok óta lázban tartja a közvéleményt, sokan állást foglaltak már az ügyben, most Dopeman ragadott kamerát és osztotta meg a véleményét kertelés nélkül.

A rapper szerint, aki pár hete azzzal etette az embereket, hogy elhagyja az országot, semmi gond nincs Conchitával, nevetni kell rajta egyet és továbblépni, hiszen a szakállas nő nem újkeletű dolog.

“Szerintem nem kell politikailag annyira korrektnek lenni, hogy ne nevethessen rajta, aki akar. Nem kell ezt a jelenséget túlgondolni, mindig is voltak szakállas nők, csak eddig a cirkuszban, most meg az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán” – mondja Dopeman.

Az előadó azonban nem állhatta meg, hogy éles kritikát ne fogalmazzon mindkét szélsőséges tábor felé. Szerinte ugyanis a nagyon modern gondolkodású elfogadóknak másba kéne fektetniük az energiájukat, de a gyűlölködőket is szépen kiosztotta.

“A tolerancia élharcosainak azt üzenném, hogy nem csak akkor kell megnyilvánulni az elfogadás jegyében, amikor egy szakállas nő énekel, hanem inkább akkor, amikor fogyatékosokról, szegényekről vagy éhező gyerekekről van szó. Ő értük kéne ilyen energiával felszólalni és őket kéne támogatni.

Azok az emberek viszont, akik annyira kiakadnak azon, hogy ez a ‘csaj’ nyerte meg az Eurovíziót vagy azok, akik elmennek dobálózni a homokosok felvonulására, azok a saját maguk b*ziságától félnek. Ezek az emberek a belső b*ziságukat gyűlölik és dobálják meg, mert ettől félnek. Engem például egyáltalán nem izgat” – zárta le a témát Dopeman.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik