Szórakozás

Lányi Lala: elveszem a gyereket Kondákor Zsófitól

kondakor-zsofi(1)(960x640).jpg (kondákor zsófi, )
kondakor-zsofi(1)(960x640).jpg (kondákor zsófi, )

A Jóban Rosszban volt színésznője már sorozatbeli kollégájával, Kembe Sorellel él, akitől egy kislánya is született. Volt párja azonban azzal vádolja, hogy ellene uszítja közös kisfiukat.

A Kozmix frontembere a Frizbi felvételén borította ki a bilit és mesélte el, hogy volt párja, Kondákor Zsófi teljesen ellene hangolja közös gyereküket. Lányi Lala neveli ugyanis hivatalosan Benit, aki kéthetente Zsófiékkal van. A kisfiút édesapja szerint a színészpáros ellene hangolja, sőt, még csak be sem lett mutatva Kembe Sorelnek.

“Most elég! Amennyiben nem lesz vége annak, hogy Zsófi felbujtja ellenem Benit, kérvényezni fogom a bíróságon, hogy változtassuk meg a feltételeket, és ne láthassa minden második héten Benit. Nemrégiben ugyanis úgy jött haza, hogy azt hallotta az anyjától, én vagyok a legrosszabb apa, aki megbízhatatlan, és nem tesz a fiáért semmit. Az anyám pedig a legrosszabb nagymama a világon. Felvettem az egészet, nem a levegőbe beszélek. Ha véletlenül oda kerül a sor, legyen bizonyítékom, bár bevallom őszintén, nem szeretném, hogy eddig fajuljanak a dolgok. Közös gyerekük van, de hivatalosan még soha nem lettem bemutatva annak a férfinak, aki minden második héten neveli a gyerekemet. Ahogy egyébként Beni nagycsaládját is eddig egyszer, az 5. születésnapján sikerült összehoznunk, amikor én meghívtam őket” – idézi a Blikk Lányi Lalát.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik