Szórakozás

Koncz Gábor titokban elrontja unokáit

A színész egyszerűen rajong két pici unokájáért, akikkel sokkal óvatosabb, mint egykor lányaival, de ha a szülők nem figyelnek,bizony megszegi a szabályokat.

Koncz Gábor nagyobbik lánya már kétszeres édesanya. A két éves Liliért és az egy éves Tekláért pedig odavan a nagypapa. A színész azonban elárulta, hogy velük nem olyan vakmerő, mint annak idején a saját gyerekeivel.

“Amikor eljönnek hozzám, fél napig készülődöm. Ahogyan egykor a lányaim, most az unokáim is könnyen levesznek a lábamról. Lili már futkározik, fecseg, visong. Igazi eleven kislány. A pici még csendesebb, de már most tiszta anyja! A lányaim egyébként annak idején már másfél éves korukban lovon ültek, motorcsónakozni vittem őket, hogy szokják a sebességet, ám az unokákkal ezt nem merem. Elvégre nekik már nem én vagyok az apjuk…” – mesélte a Best-nek Koncz Gábor, akit fél éve saját öltözőjében loptak meg.

A színész nem rajong a modern gyermeknevelésért, szerinte túlzottan is óvják a kicsiket, ezért bevallotta, hogy ő bizony a tiltások ellenére cselekszik, ha nem figyelnek rá.

“Ez szörnyűérzés, főleg amikor azt látom, hogy ezt vagy azt nem ehetnek, mert mindenféle táblázat szerint etetik őket. Hát igen, ezek a modern módszerek! Gyerekkoromban, ha leesett egy alma, apám még bele is rúgott, mielőtt felvettem és megettem. Kutya bajom se lett, ennyi kell minden gyerek immunrendszeréhez! Borzasztó még ránézni is azokra a bébiételekre, amiket esznek. De amikor Tekla anyja nem nézett oda, úgy megetettem töltött káposztával, hogy csak na! Tömte is magába az én drágám. Imádta, és semmi baja se lett.”

A legfrissebb Best magazinban, további nagypapa élményeiről mesél Koncz Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik