Szórakozás

Visszakapta eltűnt értékeit Koncz Gábor

Autolopas(960x640)(1).jpg (autólopás)
Autolopas(960x640)(1).jpg (autólopás)

Karóráját és mobiltelefonját állítólag még novemberben lopták el Koncztól, de most visszaszolgáltatták őket.

Mint megírtuk, Koncz Gábort állítása szerint novemberben a saját öltözőjében rabolták ki. A Kossuth-díjas színművész vidéki fellépésekor végig a színpadon volt, amíg egy rejtélyes tolvaj meglovasította a mobiltelefonját, karóráját és slusszkulcsát. A színész eltűnt dolgai miatt olyan zaklatott lett, hogy vérnyomása az egekbe szökött, akkor éjjel szemhunyásnyit sem aludt. Néhány napja azonban, egy nagyobb takarítás után, az öltözői kanapé mögül előkerültek az értékek.

Fotó: TV2

Ugyanakkor az intézmény vezetősége a Blikknek azt a tájékoztatást adta, hogy a vendég társulatokat minden esetben ellátják öltözőkulcsokkal, és arról nem tehetnek, ha az öltözőket a művészek nagyon sok esetben nem zárják be. Arra azonban egyelőre nincsen semmilyen magyarázat, hogy Koncz Gábor slusszkulcsa, ami ezek szerint szintén eltűnt akkor, hogyan került az udvarra. Csak annyi biztos, hogy később a takarítónő ott találta meg.

“Milyen világ az, ahol a saját öltözőmet be kell zárnom? Persze örültem, hogy előkerültek a cuccaim, már el is hoztam őket. Szerintem az illető nem tudta, hogy mindez az enyém, csak azután tudhatta meg, hogy mindezt elmeséltem az újságban és a tévében is” – nyilatkozta a Blikknek Koncz Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik