Szórakozás

Détár Enikő barátnőjének köszönheti új pasiját

A színésznő újra boldog magánéleti válsága után. Kapcsolata már fél éve tart, annak ellenére, hogy egyéjszakás kalandnak indult.

Détár Enikő és volt férje, Rékasi Károly kapcsolata tavaly májusban ért véget, közel harminc év után. A színésznő nehezen dolgozta fel a válást, magába zárkózott, depressziós lett és rengeteget fogyott. A kemény helyzetből barátnője rázta fel, mivel egyedül nem volt képes megbirkózni az eseményekkel.

“Sosem csináltam titkot abból, hogy rettenetesen megviselt, amikor Karival le kellett zárnunk egy harmincéves, nagyon boldog időszakot. Igyekeztem önerőből túllendülni a történteken, és fel sem tűnt, hogy nem sikerül. Az egyik legközelebbi barátnőmnek, Ladinek Juditnak köszönhetem, hogy újra boldog vagyok” – mesélte Enci a Borsnak.

Az 50 éves színésznő nehezen vágott neki újra az életnek, de próbálkozása sikert hozott és ma már új szerelmével, Péterrel sétálgat kéz a kézben.

“Szerettem volna, ha mellettem vannak, és titkon azt reméltem, valahogy fel is vidítanak, bár ha nagyon őszinte akarok lenni, úgy gondoltam, erre esélyük sincs. Aztán nagy meglepetésemre, mégis sikerült nekik. Judit szavai változtattak meg mindent. ‘Oké, most már spirituá­lisan mindent tudsz arról, mit kellene tenned. Azt javaslom, hogy ezeket a gondolatokat tedd félre, és élj végre! Mozdulj ki otthonról, járj szórakozni, nézd meg, milyenek a hús-vér férfiak, hátha megtetszik egy.’ “


Fotó: Hir24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik