Szórakozás

Vidéki lány lett VV Izából

A ValóVIlág6 harmadik helyezettje minden szabadidejét Hajdúnánáson tölti.

Kevesen jósoltak nagy jövőt VV Iza és Krisztián kapcsolatának, azonban úgy tűnik, egyelőre minden rendben van az utolsó villaszerelmesekkel.

“A műsor után még komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Jót tett nekünk, hogy nincsenek körülöttünk kamerák, azóta sokkal nyugodtabb minden. Bár az apró civakodások megmaradtak, a heves vitáknak már teljesen vége. Pedig szinte egyfolytában együtt vagyunk, legtöbbször Krisztiánéknál Hajdúnánáson” – mondta a Hír24-nek Iza, aki utoljára akkor volt huzamosabb ideig vidéken, amikor kislányként a nagymamájánál nyaralt.

Fotó: RTL II

“Én igazi pesti lány vagyok, korábban nem nagyon voltam vidéken. Most viszont nagyon jó érzés ennyit Hajdúnánáson lenni. Tisztára olyan, mint egy nyaralás! Nem kell futkosnom, nem zavar senki, semmi dolgom sincs” – árulta el a VV6 harmadik helyezettje.

VV Iza egyébként most igazán ráér pihenni, hiszen tervei szerint csak ősszel kezd el újra dolgozni.
“A műsor miatt halasztottam az érettségit, ezért csak most szeptemberben kerül rá sor. Dolgozni is akkor szeretnék elkezdeni, remélem el tudok helyezkedni a médiában. Saját vállalkozásnak is örülnék, de annyi pénzem még nincs, hogy biztonsággal beindíthassak egyet” – tette hozzá Iza, aki addig is pihenéssel és diszkóhaknikkal tölti az idejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik