Szórakozás

Mádai Vivien jövőre kisfiával gyereknapozik

A fiatal műsorvezető már alig várja, hogy első gyermeke megszülessen, de párjával még legalább két babát szeretnének a közeljövőben.

Mádai Vivien rosszul végződött házassága után, tavaly nyáron ismerkedett meg jelenlegi kedvesével, aki karácsonykor már a kezét is megkérte. A 24 éves műsorvezető nem tart attól, hogy ez a kapcsolata is zátonyra fut, ezért vágtak bele ilyen hamar a családalapításba. Vivi mindig is fiatalon szeretett volna szülni, így izgatottan várja Zénó fia születését, akit szeptember 13-ra várnak.

“Szerencsére nagyon jól bírom a terhességem, a párom pedig egy igazi apatípus, úgyhogy nagyon sokat segít. Három gyereket szeretnék és minél fiatalabban, szerintem nagyon jó dolog fiatalon megélni ezt az egészet, ahelyett, hogy a bulikat hajtanám” – mondta a szőke tévés a Hir24-nek.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Habár Vivien még csak az ötödik hónapban jár, máris óriási a hasa, amit büszkén mutogat is mindenhol. Ugyanakkor egyre fáradékonyabb, ezért már nem is nagyon dolgozik, ellentétben Ördög Nórával, aki pár héttel a szülés előtt még levezette tegnap a Szombat Esti Láz fináléját.

“Most már nem nagyon dolgozom, csak egy-két műsorvezetést vállaltam, mert már fáradok, és nem akarom, hogy ez a munka rovására menjem. Szeretném inkább átadni magam az élménynek. Fogalmam sincs, hogy a kicsi születése után mikor térek vissza, az első most a kisbabám, úgyhogy majd ahogy a helyzet adja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik