Szórakozás

Kisfia lesz Ördög Nórinak

Az RTL Klub műsorvezetője nagy titokban tartotta második terhessége minden apró részletét, így azt sem árulta el eddig, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál kemény időszakot éltek meg első gyermekük, Mici érkezése előtt, hiszen a fogantatás nem ment egyszerűen, két évet kellett várniuk kislányukra. Éppen ezért érte a párt villámcsapásszerűen a hír, Nóri ismét várandós. Boldogságukat sokáig titokban tartották a nyilvánosság elől, a műsorvezető, aki karrierjét is feladná gyermekei miatt, csak öt hónapos terhesen avatta be rajongóit.

Fotó: Kummer János

Most, hogy a szülésig már csak pár hét van, kiderült, hogy Nánási Mici kisöcsit kap hamarosan. A Bors információi szerint ugyanis Nóri beadta a derekát a kollégák unszolásának és elárulta második babája nemét.

“Bár a házasoknak teljesen mindegy lett volna, milyen nemű a baba, Nóra gömbölyödő pocakjában bizony egy kisfiú lakik ideiglenesen, töretlenül fejlődve és erősödve júniusi születéséig. A mama és a papa is nagyon boldog, hogy az eddig fennálló nőuralmat megtörve egy fiú érkezik a családba. Pali és a kis Mici között valóságos ‘szerelem’ alakult ki, de biztos vagyok benne, nagyon örül a kisfiú érkezésének, hiszen büszke, hogy lesz, aki továbbviszi a Nánási nevet” – mesélte az informátor.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.