Szórakozás

Ördög Nóra feladná a karrierjét

Az RTL Klub műsorvezetője imádja a munkáját, de nem habozna, ha gyermekei érdekében fel kellene hagynia a műsorvezetéssel.

Ördög Nóra 2001-ben gyakornokként kezdett a kereskedelmi csatornánál, karrierje azóta is töretlenül ível felfelé, mára az RTL egyik legismertebb és legkedveltebb arca lett. A Life.hu újságírója arról beszélgetett a második babáját váró Nórával, mennyire tudná elképzelni, hogy ezentúl kizárólag anyukaként élje mindennapjait.

„Könnyen el tudnám képzelni, hogy főállású anya legyek, ez is benne van a pakliban. Ennek a döntésnek a meghozatalát a gyerekeimre fogom bízni, tőlük függ minden. Attól, hogy milyen habitusúak lesznek és hogyan alkalmazkodunk majd egymáshoz. Bár eddig eléggé aktív anyuka voltam Micivel, és szerintem ez két gyerekkel sem lesz másként. Úgy érzem, hogy Mici igényelni fogja, hogy továbbra is jöjjünk-menjünk folyamatosan, amikor már ott lesz a kisebbik gyermekem is velünk. Hiszek abban, hogy össze lehet egyeztetni az anyaságot a hivatással. Persze tisztában vagyok azzal, hogy én nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a műsorvezetés olyan elfoglaltság, amit gyermek mellett is tudok csinálni egy jó apuka, egy kiváló férj segítségével, aki ott van mellettem és mindenben támogat. De ha úgy hozná az élet, a gyerekek miatt gond nélkül lemondanék a karrieremről”- mondta erről a műsorvezető, aki jelenleg a Szombat Esti Láz műsorvezetőjeként is pocakosan látható.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik