Szórakozás

Bíróságra mehet Sarka Kata

Tovább gyűrűzhet Rácz Félix és Hajdú Péter feleségének nézeteltérése. A sportmenedzser jogi útra terelné az ügyet.

Sarka Katáról azt állították a múlt héten, hogy 350 ezer forint fejében lett volna csak hajlandó részt venni egy olyan futóversenyen, amelyen egyébként más hírességek ingyen jelentek meg. Kata közösségi oldalán kérte ki magának a vádakat és egyúttal azt is elárulta, hogy egyszerűen Rácz Félix személye miatt nem tett eleget a felkérésnek, hiszen az üzletember legutóbb is zsebre tette egy jótékonysági esemény bevételét.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Rácz természetesen felháborodott az íráson és a bejegyzés azonnali eltávolítását kérte Katától, valamint egy nyilvános bocsánatkérést, amit azóta se kapott meg. Emiatt ügyvéde egy felszólító levelet küldött Hajdúéknak.

“Szeretném, ha egyesek megtanulnák azt, hogy a külső és az anyagi státusz nem nyújthat mentőövet mindennel és mindenkivel szemben, és hogy a leírtakért felelősséget kell vállalni! Sarka Kata körülbelül hat éves lehetett, kis túlzással óvodás, amikor elkezdtem a pályafutásomat, és nem hagyhatom, hogy azon, amit eddig felépítettem, csorba essen egy általa nyilvánosságra hozott fals információ miatt. Ha nem tesz eleget a kérésemnek a magyar igazságszolgáltatásra bízzuk az ügyet” – nyilatkozta Rácz a Velvetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik