Szórakozás

Kiállt az igazáért Sarka Kata

Hajdú Péter feleségéről a Blikk azt állította, pénzt kért volna egy futóversenyen való részvételért. Kata pedig kitálalt.

A Blikk információi szerint Kata súlyos honoráriumot kért volna azért, hogy más hírességekkel együtt részt vegyen egy futóversenyen.

“Valóban szerettük volna, ha Sarka Kata is részt vesz a rendezvényünkön, ezért is hívtuk meg. A többiek ingyen jönnek, Katának azonban nem tudtuk kifizetni a kért összeget” – nyilatkozott a futóverseny egyik szervezője.


Fotó: Facebook

A karcsú és sportos Sarka Kata Facebook-oldalán kívánt tiszta vizet önteni a pohárba, és hosszasan ecsetelte fenntartásait a rendezvénnyel és főként annak szervezőjével kapcsolatban.

“… Százezreket kértem egy futásért, írja a mai Blikk. Aki ismer, az tudja, hogy általában ingyen megyek rendezvényekre, de van olyan, ahová még százezrekért, sőt milliókért sem. Ilyen például Rácz Félix bármilyen rendezvénye. Ennek természetesen oka van, több is… Van olyan, amire sajnos nem vagyok felhatalmazva, hogy elmondjam, de van olyan, amire igen. Erdei “Madár” Zsolt utolsó meccsén a HEGYEM-es gyerekek kesztyűket árultak Madár aláírásával, 990 forintért. Úgy tudták ők is, s a vásárlók is, hogy a teljes összeget a gyerekek kapják. Eladtak több, mint 100 kesztyű, s a végén az elszámoláskor Rácz Félix önkényesen úgy döntött, hogy a pénz nagy részét inkább elteszi és a hátrányos helyzetű gyerekeknek legyen elég 15 ezer! Vannak dolgok, melyekhez sosem adnám az arcom… Például Rácz rendezvényeihez”- írja a felháborodott Kata a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik