Szórakozás

Varga Viktor és Cinthya Dictator visszatérnek a képernyőre

Az énekes és párja az utóbbi egy hónapban visszavonultak a szerepléstől. Attól féltek, hogy a stressztől kiújul Cinthya betegsége.

Varga Viktor és menyasszonya, akivel már esküvőjük dátumát is kitűzték, ma estétől újra az Édes Életben mutatják meg mindennapjaikat. Az énekes megijedt, amikor szerelme ismét csomókat talált magán, ezért úgy döntött szüneteltetik a szereplést.

“Pár héttel ezelőtt találtam egy újabb csomót a nyakamon. Nagyon megijedtem, mert amikor ilyen közel vagyunk egy betegséghez, akkor sokkal érzékenyebben érint bármi, amit észreveszek magamon. Elmentem az orvoshoz, de kiderült, hogy semmi komoly, valószínűleg csak az allergiám miatt duzzadtak meg egy picit a nyirokcsomóim” – mesélte Cinthya az Aktívnak.

Viktor elárulta, hogy nehezen viselte a pihenőt és már rajongóik is követelték vissza őket. “Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de úgy érezzük, hogy szeretnek minket az országban és elvárják azt, hogy legyen egy ilyen pár, mint mi, akikre azt lehet mondani, hogy összeillenek, ugyanúgy néznek ki és ennyire szeretik egymást.”

Az X-faktor első női győztese, Danics Dóra ma ünnepli születésnapját, melynek alkalmából nagy meglepetés érte. Ide kattintva meg is nézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik