Szórakozás

Titokban megműtötték Korda Györgyöt

Egy új módszernek, és egy Venezuelából érkező szakembernek köszönhetően megújult a táncdalénekes frizurája.

A mindig tökéletesen elegáns Korda György nem először esett át hajbeültetésen – írja a Bors. A lap megtudta, egy magyar szakember által megálmodott módszerrel, egyetlen nap alatt dúsabb frizurát kapott a 75 éves énekes.

“Öt évvel ezelőtt egy új eljárást fejlesztettem ki, amelynek köszönhetően már nem kell hetekig bujkálni vagy szabadságra menni egy hajbeültetést követően. A világon egyedüliként ugyanis a páciens tarkójáról úgy veszek ki hajhagymákat, hogy nem borotválom le előtte, csak ollóval vágom rövidebbre. A környéken meglévő hajkoronával így könnyen eltakarható a seb. Ezzel a módszerrel operáltam meg Korda urat is, de neki nem elsősorban a homlokán található kopaszodást fedtük le, hanem a feje tetején, oldalán levő ritkásabb részeket. Egy ilyen beavatkozás sokszor hat-tíz órán át is eltart” – magyarázta az eljárást dr. Mantse Tamás specialista.

“Harminc évvel ezelőtt a világ leghíresebb hajbeültetője, Walter Unger csinálta meg elő­ször a hajamat, Kanadában. Akkor ez hatalmas tortúra volt: elkábítottak, alig tudtam két szót beszélni, belelógatták a fejem valami vödörbe. Utána tele voltam apró drótokkal. (…) Ha az én koromban ezt megcsináltattam, és semmilyen rossz érzésem nem volt, bátran merem javasolni a kopaszodóknak. Nem mindenkit, de engem világ életemben zavart, hogy kevés a hajam” – magyarázta a megfizethetetlenül drága Korda György a bevatkozással kapcsolatban.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik