Szórakozás

Korda György megfizethetetlenül drága

Arról kérdeztük az énekest, hogy mit tenne meg a rajongóiért. Pénzért, vagy akár ingyen is.

Korda György már évtizedek óta az egyik legfényesebb csillag a magyar zenei szakma egén. Az énekesnek népes rajongótábora van, akik közül sokan bármit megtennének azért, hogy legyen egy közös fotójuk, aláírásuk, válthassanak vele pár szót, vagy akár eltölthessenek mellette egy napot.

“Engem már nem lehet meglepni, annyi félét kértek tőlem. Adtam már aláírást a legbizarrabb helyekre emberi testen, léptem fel temetésen, és énekeltem születésnapon is. Sokszor kérnek arra, hogy látogassak el egy-egy családi rendezvényre, és énekeljek az ünnepeltnek, mert adott esetben én vagyok a kedvence. Ezt természetesen meg is teszem, a szokásos gázsinkért cserébe” – mondta a Hír24-nek Korda György.

Fotó: TV2

Az énekes olykor mobiltelefonon felvett videóüzenetben köszönt fel idegeneket, máskor vacsorázni megy velük. Ezekért nem kér pénzt, de nem is reklámozza túlzottan.

“Minden a szimpátián múlik. Hívtak már meg vacsorázni idegenek, és párszor el is mentem. Ha azt látom, hogy valami mögött csak kedvesség van, és az időm is engedi, természetesen megteszem – de ez nagyon ritka” – árulta el Korda.

Gyuri bácsit egyébként nemrég ajándékba kapta egy férfi, akit egész nap kísérgetnie kellett. Erről videó is készült, amelyben látszik, hogy közben a főszereplőnek csajozási tanácsokat osztogat, segít megoldani néhány éles helyzetet, örökérvényű tanulságokkal szolgál az élet majdnem minden területére vonatkozóan – mindezt a saját dalaival fűszerezve. A videókban a Korda-életmű olyan legendás darabjai csendülnek fel ugyanis, mint például a Nem vagyok ideges, a Miért forog még a föld, vagy például a Visszatérek én.

“Sokan azt hitték, hogy ez valóban megtörtént, de igazából csak egy reklám. Egy napon keresztül forgattuk, nagyon élveztem, és megtiszteltetésnek vettem a felkérést. Azóta egyébként fellendült körülöttem az üzlet. Többen kerestek meg hasonlóval, de az életben nem vállalnám, hogy valakit folyton kísérgetek. Vagy legalábbis biztosan megfizethetetlenül drága lenne” – nevet Korda György, aki élvezi, hogy a mai napig ennyire népszerű, még a fiatalok körében is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik