Szórakozás

Fásy Ádám lánya is menni Amerika

Géspár Evelin után most Fásy Ádám lánya is a tengerentúlon képzeli el a jövőjét.

Fásy Ádám lánya még csak tizenöt éves, de jövőre már érettségizik is, utána pedig azonnal külföld felé veszi az irányt. Zsüliett ugyanis ötödikes kora óta magántanuló, amire azért volt szükség, mert a többi gyerek az iskolában túl lassú volt Zsülikéhez képest.

“Ötödikes voltam, amikor rájöttem, hogy nem érzem jól magam az osztályomban, mert túl lassan haladnak. Időpazarlásnak tartottam. Anyuékkal megbeszéltük, hogy kipróbáljuk, hogyan tudnék magántanulóként boldogulni. Örültem neki, mert amúgy is utálok korán kelni, így magam osztom be az időmet” – mesélte a Blikknek a lány, akivel szülei irodájában foglalkoznak a magántanárok.

Fásy lánya a tervek szerint jövőre már le is érettségizik, a jövőjét pedig hol máshol, mint Amerikában képzeli el.

“Érettségi után Ausztráliába megyek a rokonainkhoz, hogy tanuljam a nyelvet. Ha már jól megy, az angliai Cambridge-ben szeretnék elvégezni egy három hónapos intenzív nyelvtanfolyamot. Aztán pedig New York felé venném az irányt, itt szeretnék letelepedni. Orvos akarok lenni, de ez még változhat. Egy New York-i cukrászda is szerepel a terveim között” – meséli Zsülike, aki a papa műsoraiban is rendszeresen fellép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik