Szórakozás

Mozgalmas éjszaka

Nem sokat pihentek a megye tűzoltói hétfőről keddre virradóra.

Hét riasztást kaptak az elmúlt 24 órában a Csongrád megyei tűzoltó egységek – tájékoztatta a Vásárhely24-et Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Hétfő délután Szegedről, majd, a kora estig órákban Makóról tettek bejelentés. A megyeszékhelyen összehordott szemét, a Hagymavárosban egy kupac nyárfapihe és levél gyulladt meg.

Éjfél után néhány perccel a szentesi tűzoltókhoz érkezett segélyhívás. Egy, a városhoz közeli tanya melléképülete kapott lángra. A tüzet a csongrádi hivatásosokkal közösen sikerült megfékezniük. Személyi sérülés nem történt.

Kedd hajnalban egy csongrádi pincében kellett oltaniuk a helyi katasztrófavédelem szakembereinek. Szerencsére itt sem sérült meg senki. Mint kiderült egy hibás elektromos eszköz okozta a tüzet.

Reggel hat és hét óra között a mentősöknek segédkeztek a munkájukkal a szegedi tűzoltók. A Bálint Sándor utcában egy idős hölgy, a Strand utcában egy idős férfi lett rosszul. Az egészségügyi szolgálat emberei a közreműködésükkel jutottak be a lakásokba, ahol is végül el tudták látni a betegeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik