Szórakozás

Epres Panni visszatért Milánóba

A modell a divat fővárosában készült fel a Miss Balaton 2014 szépségverseny során ellátandó tanácsadói szerepére.

Évekig Milánó volt a munkabázis Epres Panni életében, most azonban kikapcsolódni tért vissza családjával. A csinos modell máig nem szakadt el a kifutók világától, bár munkái idővel átalakultak. Panni a divat fővárosában tett látogatása során a Miss Balaton 2014 szépségverseny tanácsadói feladataira is felkészült.

Benedek Tibor párja sohasem szakadt el teljesen a kifutók világától, időnként még most is vállal bemutatókat. Idén nyáron azonban egy egészen új, ám rendkívül testhezálló feladatban kell majd helytállnia, a háttérből segítve az új generáció tagjait.

„Nagyon örülök, hogy én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Miss Balaton jelentkezői belelássanak a szakmába. Amikor elkezdtem modellkedni ugyanannyi idős voltam, mint ők, így pontosan tudom, hogy milyen út áll előttük. Éppen ezért igyekszem majd minden tudásomat átadni és mindenben segíteni őket. A milánói pihenés abszolút feltöltött és előhozta a régi emlékeket, amelyekből inspirálódom majd akkor is, amikor tanácsokat adok a lányoknak. Persze a kikapcsolódás közben is szakítottam időt arra, hogy megnézzem mik a legújabb trendek, ezzel is felkészülve a feladatra. Bízom benne, hasznos lesz a tudásom a lányok számára, és abban is, hogy sokan kipróbálják magukat a versenyen, főleg azért, mert tudom, a legjobbak kezét a döntő után sem fogjuk elengedni” – mondta el a már életet is mentő modell.


Fotó: redlemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik