Élet-Stílus

Női szupermodell lett a szégyenlős kisfiúból

Nem haragszik a sorsra, mert fiúnak született, de sokkal boldogabb most, hogy már igazi nőként élhet.

A dögös szupermodellről, aki olyan hírességeket tudhat a barátai között, mint Kate Moss, vagy az androgün modell, Andrej Pejic, ma már csak kevesen mondanák meg, hogy bármikor férfi lett volna. Pedig a 24 éves Ines-Loan Rau még néhány évvel ezelőtt is férfi volt, ugyanis 16 és 18 éves kora között végezték rajta a nemátalakító műtétek utolsó sorozatát. Ines azóta felhőtlenül boldog, sőt mi több, befutott modell, amivel mint mondja, élete legnagyobb álma vált valóra.

Képek forrása: tmblr

„Mindig is tudtam, hogy rossz testbe születtem, ám furcsa mód ettől még soha nem utáltam a saját testem. Sőt! Igazság szerint nagyon is büszke voltam rá, a legszexibb testrészemnek pedig a hattyúszerű nyakamat tartottam” – magyarázza a transzszexuális modell, akivel ma már a legnagyobb divatmárkák dolgoznak együtt.

A francia származású modell most az Oyster magazinnak adott terjedelmes interjút, amiben elárulta, kiskorában folyamatosan arról ábrándozott, hogy egyszer hercegnő vagy rocksztár lesz belőle. „Azt hiszem a modellkedés egy kicsi mindkettőből. Nem csoda, hogy a kifutón igazán otthon érzem magam.”

Ines egyébként nem az első olyan modell, aki végül nem a születési nemével futott be a kifutókon. Többször írtunk már Andrej Pejicről, az androgün szupermodellről, aki noha férfinak született, különleges adottságai miatt inkább nőként szerepel a kifutókon. Andrej állítja, ennek ellenére meg se fordul a fejében a nemátalakító műtét, ő úgy boldog, ahogy van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik