Szórakozás

Milliós tartozását is kipengeti nyereményéből VV Aurelio

Leissza magát, ruhákba fektet, nonstop bulizni fog, és még a wc-re is elkíséri az apukáját. Ezt tervezi Aurelio, aki megnyerte a VV6-ot. Hír24 videó.

Mint ahogyan arról már egy ország értesült, vasárnap este Aurelio nyerte meg a ValóVilág6-ot. A Hír24 kamerája ott volt, amikor a helikopterezés királya, a pókoktól rettegő macsó 119 nap után elhagyta a villát.

“Mindenkinek köszönöm, aki rám szavazott! Kimondani is nem kicsit durva, hogy 12 millió. Ha bruttó, ha nettó, ez 12 misi. Két dologra fogom költeni. Mindenkinek betartom az ígéreteimet, a tartozásaimat kifizetem. Egymilliónyi biztosan van, már merek róla beszélni, mert kicsengetem! Nem kell agyonverni, nem kell fenyegetni: megyek haza, és megkapjátok a pitiáner összegeteket! A másik meg apámnak az egészsége, mert ha rajtam múlik, akkor száz évig fog élni. Alig várom már, hogy hazamenjek, átöleljem, és mindenhová elkísérjem, ahová eddig néha lusta voltam. Még a wc-re is” – mondta VV Aurelio, aki a komoly tervek megvalósítása előtt irdatlan piálást akar beiktatni. Biztosan menni fog.

Ja, és még valami. Az újdonsült milliomos egy ruhamárka beindításán is agyal, mert szerinte a “jóképű pávagyerekeknek” ez kell.

A videóból az is kiderül, hogy mihez kezd most VV Viki és VV Zsófi, akik még a kameránk előtt is képesek voltak összeveszni egymással.

Olvasói sztorik