Szórakozás

Való Világ 6: Aurelio nyert!

Véget ért hát a VV6, Magyarország eddigi legunalmasabb valóságshowja! Hosszú volt, alig bírtuk fél lábon kivárni, ám a Hír24 a kultúra és a magas színvonalú szórakoztatás elkötelezettje, így kötelességünknek éreztük, hogy ezt a méltán nagy érdeklődésre számot tartó eseményt élőben közvetítsük T. Olvasóinknak.

21.51 Fogadjuk szeretettel

Szárazjég kifogyhatatlanul. Ártúró és igen. Konfetti, imádlak titeket!

Megkapja a lakáskulcsot, az autó kulcsát és egy lófarkas csaj hozzávág egy táblát, 12 x 1 millió forint feliratút. Vége a szar életnek felkiáltással a győztes konstatálja, hogy tele van, mint barát tetűvel.

Még egy kis konfetti, még egy kis üvöltés.

A magam és a szerkesztőség nevében gratulálok mindhárom finalistának!

(Na, megmondtam?!?!)

21.45 A győztesnek járó jel az udvaron van

Au elköszön az ágyától. Imádja a fürdőszobát is. De a legfontosabb a mosókonyha, aki mindig a barátja volt. Rá mindig számíthatott. Jelentsen ez bármit. Bármennyit szenvedett, hiányozni fog neki a Villa. Azért kellett beállnia a szarrá ázott műanyag VV jelre, hogy ráfújjanak négy hekto szárazjeget és belevillogtassanak ipari kamerákkal a szemébe. És még mindig nem hiszi el, nem hiszi el, nem hiszi el!

21.43 Sírni csak a győztesnek szabad és a cukiknak

Zsófi sír, Lilu a haját simogatja, Bence ölelgeti, és most gondoljon bele, hogy most ehet egy csomó póréhagymát és csak arra kell vigyáznia, nehogy rádőljön a Barbie-ház! Zsófi hüppögve el.

21.39 Hát nem hiszem el!

“Hát szétverem a berendezést és majd kifizetem!” – amíg Au őrjöng, Zsófi és a dekoltázsa elhagyja a Villát, ez az én bőröndöm? Mintha nem lenne mindegy. Au bőg. Au ordít: Végre van életem! Megcsináltam!

21.35 Utolsó pillanatok

Zsófi a békegalamb, Aurelio nem egyedül költözött be, hanem Szacsurelióval. Ezeket a hülyeségeket nem én találtam ki. Na ugyan…

Eldőlt. Jöjjenek a fantomképek. Jöjjenek akkor a százalékok. Még 13 perc van a műsoridőből. 50.25 és 49,75. A kérdés már csak az, ki nyerte meg?

A VV6 győztese Aurelio! Na, megmondtam? :)

21.21 Utoljára nyílik a Villa Ajtó

Ez nem egy Lagzi Lajcsi örökzöld, hanem Bencusunk mondta, aki visszapaterolta a két finalistát a kóterbe. Előtte korteskedtek, de gong lett a vége.

A jó hír, hogy lesz Való Világ 7! Tessék csak, tessék!

21.20 A Juventus ma otthon verte a Rómát, egyébként

Kiderül, ki Ártúró. Ő egy igazi harcos. Nem adja fel sose. Egy Juve játékosról van szó, egyébként, Au szíveket is dobál neki és elhiszi Bencusunknak, hogy Ártúró hétvégén, mikor gólt lőtt, azt kiabálta, Aurelio! De nem is ám.

Amíg én ezt klimpírozom, addig önportrék mennek. Zsófika be tudta kapcsolni a technikai eszközt, egyébként. A többszörösen bővített mondatokból, amiket mond, arra következtetek, ezt március elejétől rögzíthették, napi négy-öt órában.

21.15 Még egy kis szellemidézés

21.00 Senki nem tud a poppolóján maradni, cserébe üvölt

Pillanatnyi állás 51-48. Aurelio egy pillanatra remegni kezd, majd észhez tér, felugrik és elbődül, „imádlak titeket”. Ezt üvölti egész este amúgy, néha egy-egy Istenem. Bencusunk próbálja szembesíteni a bemutatkozó kisfilmben tett ígéretekkel. Zsófikát nem zavarta, hogy Au végig rinyált a Villában, mert ő megértette. Én meg ebben voltam biztos. Au a tévében akart labdát kergetni. Vagy színész szeretett volna lenni. Vagy vadakat terelő juhász. Zsófika bemutatkozása még mindig kihozza belőlem a fenevadat. Cuki a Vikivel kialakult öribariságnak örül legjobban, Au viszont leszarja mindezt, felpattan és ordít.

Apropó, hol van Teo?

 

20.55 Lábgomba, baktériumok és sörökbarátság. Reklámszünet.

Mi van most a fejetekben? – kérdezi Istenes Beni és felröhögök, hát sok minden eddig sem volt benne. A top pillanatok jönnek, a Nagy PókHisztitől a Hámeni Fekvőtámasz Dujuig. Nagyon megkönnyebbültem, mert Zsófi folytatja az ismerkedést a póréhagymával. Legközelebb is fog enni belőle. Amikor éppen nem kérdeznek tőlük semmit, a közönség elkezd üvölteni. Erre ők is üvölteni kezdenek. Lilu meg Bence meg azért üvölt, hogy mindezt túlüvöltse. Most szünet van. Ez, gondolom, azt jelenti, hogy tovább üvöltenek, de Lilunak és Bencének most nem kell.

20.40 Érkezik az est két főszereplője

És Aureliora rá is csukták az ajtót. Felrobbant a stúdió, jobb a hangulat, mint egy Felcsút-Videoton meccsen, én mondom.

20.35 Szépen csillog a bronz is. Nem.

És most, menjek ki? – kérdezi Viki. Igen.

Vikit ki is rakták, ez gyorsabb és kíméletlenebb volt, mint egy foghúzás. Viki csalódott, és rögtön szavazásra buzdít, mindenki voksoljon Cukira. Szerinte jobb harmadiknak lenni, mint másodiknak, szerintem meg egy ilyen helyzetben mindenki legalább ekkora közhelyeket mond. Összefoglalva a ma estét: egy jó szabású ruha, egy magassarkú cipő, egy jó öv és egy smink hihetetlen dolgokra képes, bár Viki amúgy sem csúnya lány. Nem féltem, nyilván az első útja nem a munkanélküli hivatalba vezet majd holnap. Ám azt is sejtem, milyen gyorsan fogja elküldeni azt, aki fogyasztó tablettát akar vele reklámoztatni. És azt is tudom, hova küldi.

20.22 Egy már megy is. Na, kicsoda?

VV Zsófi valaminek annyira örült! Utoljára akkor örült így, mikor megnézte a 101 kiskutyát és a végén a Szörnyella de Frász nem tudott a kiskutyákból bundát csinálni. Szerencsére azt nem hallottam, hogy minek örült így, az is biztosan valami hasonlóan szívszorító dolog volt.

Mindegyikük elmondja a riportban, miért lenne az fantasztikus, ha ő nyerné meg a játékot, és ezt csak azért írtam le, mert először láthatjuk VVCukit humanoid szemöldökkel. Így telt az utolsó nap, de durva!

Hoppá, az RTL nem szarozik, már rúgják is ki a harmadik helyezettet az UtcaAjtón. A két műsorvezető húzza az időt és ilyeneket mondanak, Zsófika a rózsaszínű babaházában éldegélt.

Akinek a 27,01% alatt van az arca, nem más, mint: Viki. Hát nem természetes a mosolya, na.

20.10 Jaj, de csini mindenki!

VV Zsófi akkora dekoltázzsal ül a kanapén, hogy nő létemre én sem tudok máshova nézni. Egy fiúcsapat énekli a VV főcímdalát, az első taktusok után úgy fogalmaznék, nem bánom, hogy nem tudom, kik ezek. Viki fekete ruhában, Au vagy szmokingban, vagy frakkban, vagy valami férficsiniben, Lilu is talpig feketében, combvillantásra alkalmas ruhában, amit ki is használ. Istenes Bencéről meg úgyis csak azt szoktuk elmondani, hogy olyan, mint Balázs.

Az aktuális állás: 29-27-43 kerekítve, de bárki nyerhet még. Lilu próbál hangosabban üvölteni, mint a stúdióban levők és mégsem liheg úgy, mint Ördög Nóra. Bence statisztikákat ismertet és aktivitásra biztat, és kapcsolják a Villát. Aurelio fején annyi alapozó van, mint négy Koncsítán.

Viki ideges, Zsófika buta és vihog, Au ordít, mint egy szamár, szóval, a hangulat ismerős, mondhatni, otthonos. Megnézzük az utolsó Villában töltött napot. Hát alig várom.

 

19.55 Öt perc

A VV6 január 12-én indult, a VV4 december 15-én, a VV5 szeptember 13-án. Ennek így semmi jelentősége, csak emlékszem rá.

CukiZsófi visszaszámol. Kezdünk.

19.39 +18!!!

Úgy tűnik, Nagy Alekosz nem Viki drukker, legalábbis a facebook oldalán levő ideges kirohanás nem erről tanúskodik: “Mindegy az, csak Viki NE!! Elképesztő frusztrált az a nő! Ráférne egy kiadós 18+ Dugás már! Egyértelműen az a baja, hogy rég is volt, és amikor volt, akkor sem volt rendesen 18+ megdugva! Elképesztő idegesítő egy nő! És féltékeny mint az állat! Szerintem bepereli majd az RTL-t, amiért nem ő nyert!”

Mi a szerkesztőségben most arról tanakodunk, milyen lehet a 18- Dugás.

19.15 Baja már nem csak a halászléről híres!

ValóVilágNégy Anikóról gyorsan elterjedt, hogy bajai, az is, hogy színésznő. Valójában egyik sem, Anikó nem sok időt töltött Baján. Hogy Aurelio mennyit fogalmam sincs, de elég széles körben folytattam közvéleménykutatást, arra is figyeltem, hogy a merítés átfogja társadalmunk egész rendszerét. Ezért megkérdeztem egy bácsit a piacon, egy tök helyes srácot a Pelikán kávézóban és egy gimnazista lányt a Sétáló utcában, de egyikük sem tudta, ki Aurelio, én meg nem árultam el neki. De aztán, egy magát megnevezni nem kívánó forrásom elárulta, hol szokott lógni Au a haverjaival. Megmutatom, itt:

 

19.14 Már kérdeztük, de most még egyszer:

19.06 Emlékeztetőül

18.43 Régen minden jobb volt, még a ValóVilág is

Amíg a tegnapi párbajt és összefoglalót nézheti újra az, aki még mindig nem hiszi el, hogy Zsófika ment vissza a Villába, és abban sem biztos, jól látta-e, hogy Aurelio pisasárga pólójára valóban az van alkoholos filccal firkantva: TI AMO SEHEREZÁDÉ, az ma koncentráljon jobban, mert nem mutatják meg még egyszer.

Én pedig megpróbálom összefoglalni, miért sírtam vissza a negyedik-ötödik héten a Nagy-Baukó párost. Nagy lelkesedéssel indultam neki az idei évadnak, nagyobb lelkesedéssel, mint amilyen lelkesedéssel a T. Kommentelők anyázták a lakókat és fröcsögtek az interneteken, de sajnos néhány hét múlva már látszott, hogy a szereplők egyáltalán nem olyan bevállalósak, mint a bemutatkozó kisfilmeken, de egyenesen unalmasak. Jó, hát nyilván nincs sok eszük sem, de a szórakoztatás nem ész kérdése, szóval, lehetett volna ez egy jó műsor is, de nem lett az. Ha lesz következő évad, talán az X-faktor hetet és a Vacsoracsata hetet is el kéne felejteni, mert a Körben áll egy kislányka is aranyos meg ismert, csak eléggé unjuk.

Szóval, most van egy nagyszájú csaj, egy cukika meg egy bőgőmasina, és közülük egy mindent visz.

18.02 Ez lesz

17.31 Nézzük hát, hogy nyeri meg ezt a játékot, a Fiú, Akinek A Pöcse Többet Volt Képernyőn Az Elmúlt Hónapokban, mint Semjén Zsolt.

Nyilván kedveskedünk apró meglepetésekkel is, rögtön egy igazi, eredeti, hamisítatlan bajai fotóval: ennek a korlátnak támaszkodott Aurelio a kisfilmje alatt!

Érdemes lesz velünk tartani! Hatkor kezdünk, pattogassák a kukoricát, túrják elő a vuvuzelákat, lány vagy fiú, fiú vagy lány nyeri a hatodik szériát?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik