Szórakozás

Fekete Dávid exfelesége megbocsátásáért küzd

Az egykori megasztáros házassága már egy éve véget ért, azóta szóba se álltak volt feleségével, de Dávidot bántja a helyzet.

Fekete Dávid és Cserpes Laura kapcsolata nem alakult fényesen, mégis összeházasodtak. Nem meglepő, hogy a frigy nem húzta sokáig, alig egy év után elváltak útjaik a sok féltékenykedés miatt. Dávid utólag azt is bevallotta, hogy magánnyomozóval figyeltette feleségét.

Fotó: TV2

Az énekes úgy érzi, hogy Laura lépten-nyomon burkolt célzásokat tesz rá nyilatkozataiban, ami rossz színben tünteti őt fel. Dávid sajnálja, hogy expárja még mindig őt okolja, miközben szerinte mindketten hibásak voltak.

“Kicsit rosszul esett, hogy azért annyi minden után és ennyi idő elteltével is, még mindig úgy érzed, milyen Rossz ember voltam. Hiába volt akkor neked görbetükör, még mindig csak úgy érzem a nyilatkozatod alapján, hogy én vagyok neked a ludas és magadban, talán nem is keresed, kerested úgy a problémát. (…) Hogy hibáztatlak e téged? Nem! Már nem! És talán úgy igazán szívből sosem hibáztattalak, hiszen egyikünk sem volt sokkal jobb… Tudod még, miért is nem hibáztatlak? Mert nem akarlak bántani, és Te se tedd már! Uncsi!!” – írta közösségi oldalán Fekete Dávid, aki kéretlenül arról is beszámolt az
énekesnőnek, hogy újabban egy pizzériába fektetett, ahol időnként a futár szerepét is vállalja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik