Szórakozás

Ki a legszexisebb magyar sztár?

Nemrég Scarlett Johanssont választották a világ legszexisebb nőjének. De vajon ki a trónbitorló Magyarországon? Szavazzon!

Tíz teljesen különböző nő közül választhatnak az olvasóink, nehéz lesz a döntés, hisz bár más a stílusuk mindannyian vonzóak.

Bódi Sylvi – Az egykori playmate az évek múlásával egyre szexisebb. Igazán öntudatos, határozott, erős nő, aki bárkit az ujja köré csavar. Smink nélkül is szép, ráadásul vagány is, ugyanis imád szörfözni.

Fotó: Facebook

Palvin Barbi – Ő nem csak azért érdemelné meg a szavazatokat, mert ma lett 20 éves és elképesztően hasonlít Natalja Vodjanovához, de jelenleg ő az egyik legismertebb magyar a világon.

Fotó: Facebook

Voksán Virág – Elég megosztó celeb, akit általában vagy nagyon szexinek találnak, vagy épp műnőnek. Döntse el, kinek van igaza!

Cserpes Laura – Fekete Dávid volt felesége, aki egy ideje már bontogatja szárnyait énekesnőként. Indult A Dal című műsorban és nem mellesleg az ő édesapja az egyik legnagyobb tejipari vállalat feje.

Kerekes Vica – A vörös színésznő igazán buja szépség. A Muzi v nadeji (Férfiremény) című romantikus filmet több mint egymillióan nézték meg a cseh mozikban. Ráadásul a cseh férfiak egy felmérés szerint Vicával randiznának legszívesebben. Legyünk büszkék rá!

Szabó Zsófi – A Jóban Rosszban színésznője imád futni, lovagolni, olvasni, sétálni, jótékonykodni és tudja, hogy mi áll jól neki. Humoros és kedves is, kell ennél több?

Fotó: Facebook

 

Weisz Fanni – Kétségtelen, hogy a siket szépségkirálynő gyönyörű. De vajon szexi is?

Fotó: TV2

Liptai Claudia – Érdekes, hogy a TV2 műsorvezetőjének jót tettek az évek és most sokkal jobb nő, mint 10 évvel ezelőtt. De vajon elég szexi?

Fotó: TV2

Gaál Noémi – A csinos időjós miatt érdemes nézni az előrejelzéseket. Hiába lesz rossz idő, Noémi dekoltázsától az összes férfinak jobb kedve lesz.

Fotó: TV2

Kiss Ramóna – A Barátok közt sztárja a legtitokzatosabb a mezőnyben, de talán pont ezért nyeri meg a versenyt Szavazzon!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik