Szórakozás

Istenes Bence lesz az X-faktor házigazdája

A fiatal műsorvezető közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt. A Való Világ után, az énekes tehetségkutatóban folytatja.

Az X-faktor hamarosan újabb évaddal jelentkezik, a válogatások is napokon belül megkezdődnek. A tehetségkutató ezúttal beújít, hiszen plusz 10 millió forintot ajánlanak fel a győztesnek, de a mentorokat is lecserélik. A tehetségek útját egyengető szakik kilétét egyelőre homály fedi, de az már biztos, hogy a műsorvezetői feladatokat Istenes Bence látja majd el egyedül, hiszen ezúttal nem kap maga mellé társat.

Fotó: Facebook

“Nagyon örülök a felkérésnek, azt gondolom, hogy ez egy férfi műsorvezető számára óriási dolog. Nagyon várom az új kihívásokat, amit ez a munka jelent majd, és bízom benne, hogy egyedül is megbirkózom a feladattal. Természetesen azért Lilu nagyon fog hiányozni, mivel nagyon szerettem vele dolgozni, de most mégis boldog vagyok, hogy én leszek az egyedüli műsorvezető, mert a karrierem egy új szintre lép ezzel” – mesélte Bence a Nők Lapja Cafe-nak.

Úgy tűnik, hogy Istenes Bence csillaga egyre fényesebben ragyog az RTL Klub egén, ezzel a feladattal, a csatorna első számú férfi műsorvezetőjévé léphet elő, végleg letaszítva a trónról Sebestyén Balázst.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik