Szórakozás

Gregor Bernadett már torkig van a fotósokkal

A színésznő nem először rág be a bulvármédiára. Elege van abból, hogy magánéletében vájkálnak és lesben állva várnak rá a fotósok.

Gregor Bernadett nem tudja kezelni az ismertségével járó médiafelhajtásokat. Legutóbb több milliós szerződését mondta fel az RTL Klubbal, így ő már a műsor kezdete előtt kiszállt a Szombat Esti Lázból, ahol párjával együtt szerepelt volna.

A 41 évesen újra anyaságon gondolkodó Berni ezúttal az Aktív riportjában mondta el, mennyire elege van abból, hogy minden mozdulatát paparazzik figyelik.

“Ha elmegyek egy nyilvános eseményre, legyen az egy gála, egy filmbemutató vagy a színházban egy banketten veszek részt, akkor ott készülnek rólam fotók és azt vállalnom kell. Volt már azonban olyan is, hogy a lakásom előtt állt az autó, és amikor reggel elhúztam a függönyt a hátsó szélvédőn keresztül egy tele objektív nézett velem szembe. Úgy gondolom, hogy ez már túlmegy egy olyan határon, amit én nem szeretnék.”

Igaza lehet a színésznőnek, ez bárki számára tolakodó lenne. Mondjuk, egy bolti eladónak vagy egy péknek nem kell emiatt aggódnia…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik