Szórakozás

Ezért mondott le Gregor Bernadett a Szombat Esti Lázról

Sokan hinni sem akarták, amikor meghallották. A színésznő és párja szép csendben becsukta az ajtót, és hazament. Egy visszatérő, népszerű táncos műsor többmilliós gázsiját utasították vissza, miután a show beharangozó riportjában meglehetősen negatív módon foglalkoztak Bernadett korábbi magánéletével, kapcsolataival.

Gregor Bernadettel a BEST magazin készített interjút a visszalépés okairól.

BEST: Még mindig dühös?

Gregor Bernadett: Inkább elkeseredett. Egyszerűen nem tudom felfogni, mi köze van az egy vagy két évtizeddel ezelőtti kapcsolataimnak, válásaimnak egy jövőbeni munkához, amelyre ráadásul a párommal együtt kértek fel. Az említett riporttal először nem is én, hanem a hét és fél éves Álmos fi am szembesült otthon. Gondolhatja, mit éreztem…

Foró: RTL Klub

BEST: Könnyű elképzelni, ha azonnal visszamondta a felkérést a folyamatosan csökkenő gázsik és ritkuló lehetőségek világában. Bátor lépés volt, de nem hiányzik majd ez a pénz az otthoni kasszából?

G. B.: Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy vannak pénzzel mérhetetlen dolgok. Van az a helyzet, amikor nemet kell mondani! Én most negyvenegy évesen jutottam el oda, hogy megtaláltam azt, akivel százhúsz éves koromig akarok élni. Végre megteremtettük azt az intim kis világot, amire mindketten vágytunk. Ahol biztonságban létezhetünk, ahol igazán magunk lehetünk. Úgy éreztük, hogy ez a sok igazságtalanul felhánytorgatott dolog elkezd óhatatlanul is beszivárogni az életünkbe.

Arról, hogy milyen hamis állításokkal kellett a 41 évesen babára vállalkozó Gregor Bernadettnek és párjának szembesülnie, és mindez hogy érintette a kapcsolatukat, a BEST magazin legfrissebb számában olvashatsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik