Szórakozás

Mohamed Fatima szabadulna mellimplantátumától

Az énekesnő néhány évvel ezelőtt feküdt a plasztikai sebész kése alá, mostanra azonban már megbánta döntését, ezért kiveteti implantátumait.

Mohamed Fatima három évvel ezelőtt jelentős túlsúlytól szabadult meg, 65 kilót sikerült leadnia, ez azonban nagyon megviselte bőrét, amit csak egy plasztikai sebész tudott helyrehozni.

“Három és fél kiló bőrt szedtek le a has részemről és egy pici zsírleszívás is volt, valamint a mellem is korrekcióra szorult” – mesélte a 8:08 Minden Reggel műsorában az énekesnő, aki azóta már megbánta, hogy megnagyobbítatta kebleit.

Fatima most újra sebészkés alá fekszik, hogy eltávolítsák testéből az implantokat, amelyek a mindennapi tevékenységekben is zavarják. A Voice-ban is feltűnt énekesnő ugyanis arról panaszkodott, hogy műmelleivel nem tud kényelmesen aludni és a méreteihez passzoló ruhadarabokat is nehezen talál.

“Panaszaim nem voltak vele, inkább csak kényelmetlen. Amióta betették nem tudok hason aludni és érzem, hogy van bennem egy idegen anyag. A mostani műtéttel édesanyám kedvére is szeretnék tenni, mert ő azt mondja, nem érez engem biztonságban az implantátum miatt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik