Szórakozás

Vajna Timi cserbenhagyta Sarka Katát

Vajna Tímea bokros teendői miatt elmaradhat az idei Miss Universe szépségverseny, amit barátnőjével, Sarka Katával közösen szerveztek volna.

Világsztárokat ígértek Vajnáék az idei szépségverseny döntőjére, még Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone neve is felmerült, mint lehetséges zsűritag. Ezzel szemben most úgy tűnik, a luxusélet mellett már nemigen marad ideje Andy Vajna ifjú nejének a magyarországi szervezésre, ezért idén valószínűleg megrendezésre sem kerül a verseny hazánkban – írja a Bors.
A Hajdú Péter érdekeltségébe tartozó hazai szépségversenyek közül a Miss Universe-re esett a választás, aminek szervezésére a két sztárfeleség egy külön céget hozott létre, mivel Timi lelkesedéssel készült belevetni magát a szépségipar eme válfajába, és ezt az elképzelést a Hajdú házaspár szívesen támogatta.


Fotó: TV2

Vajna Tímea viszont  Los Angeles-i esküvője óta igencsak mozgalmas életet él, ezért nem marad ideje az eseményt megelőző több hónapos munkára. Így hosszú évek óta egyedülálló módon megeshet, hogy Kárpáti Rebeka két évig is birtokolhatja a királynőnek járó koronát. Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a Miss World Hungary szépségverseny természetesen megrendezésre kerül, és ő nagyon sajnálná ha a Miss Universe-cím nem lenne kiosztva, ezért bízik abban, hogy mégis sor kerül a rendezvényre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik