Szórakozás

Világsztárokat hozhat Magyarországra Vajna Tímea

Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Goldie Hawn, Robert De Niro lehetnek a szépségverseny zsűritagjai.

Sarka Kata és a hollywoodi sztárokkal előszeretettel pózoló Vajna Tímea szervezik az idei szépségversenyt, ugyanis immár nemcsak barátnők, de üzlettársak is lettek. Kata azonban konkurencia is lehet Timinek, ugyanis a Miss World és a Miss Universe cím nem egy szépségversenyen lesz elnyerhető, mint eddig.

Fotó: TV2

“Az elmúlt években egy versenyen dőlt el, kié lehet a Miss Universe és Miss World cím, idén azonban ez már nem így lesz” – mondta a Borsnak egy a neve elhallgatását kérő informátor. – “Korábban már szintén a Bors írt arról, hogy Vajna Timiék vásárolták meg a Universe licencét, de aztán úgy alakult, hogy Timi és Kata most közös céget alapított, így a TV2-n futó A Szépségkirálynő című műsort közösen rendezik majd. A zsűriben világsztárokra is lehet számítani, azokra, akikkel Vajnáék jóban vannak. Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Goldie Hawn, Robert De Niro lehet esélyes. A Miss World Hungary továbbra is a Magyarország Szépe Kft. tulajdona, aminek az ügyvezetője Sarka Kata. Ezt a versenyt idén külön rendezik meg, és szintén képernyőre kerül, de nem a TV2-n. De, hogy hol? – arról nagy a titkolózás” – tette hozzá a bennfentes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik