Szórakozás

Schobert Norbi erotikus fotókat csinál Rékáról

Rubint Réka következő naptárát személyesen férje, Schobert Norbi fotózza.

Rubint Réka a mai Aktívban elmondta, hogy olyan korban és családi állapotban van, amikor már vannak dolgok, amiket nem illik csinálnia. Naptáraiban így bikininél, sziluettnél, melltartó nélkül hátizomzatnál soha nem fognak többet látni belőle az emberek. Ezeket azonban kifejezetten erotikusan tálalja majd férje, Schobert Norbi tolmácsolásában.

“Egy külföldi helyszínre nagyon drága volna kivinni egy fotóst repülővel, szállással, mindennel. És mivel azért valamilyen közöm van hozzá, meg türelmem is, ilyenkor mindig én szoktam fotózni. Nekem ez az évi egy lehetőségem van. Elviszem a gépemet, és akkor nekiugrok. Szép és erotikus képek születnek ilyenkor, főképp mert úgy akarom láttatni a nőt, ahogyan én láttatni szeretném. Hál’ istennek a Rékával könnyű dolgom van, mert nem kell belenyúlni photoshoppal és egyéb technikákkal, mert annyira jó formában van, hogy csak rosszul fotózni lehet” – mondta Norbi.

És ezt már olvastad? Tatár Csilla most először mutatta meg a nagy nyilvánosságnak azt az embert, aki az egyik legfontosabb személy az életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik