Szórakozás

Bébibumm: 17 sztárbaba érkezik őszig

Ördög Nóra, Stohl András, Caramel, Hujber Feri, és Béres Alexandra - csak néhány név azok közül, akiknek a családjába még idén kisbaba érkezik.

A Story magazin számbavette azokat a magyar és külföldi hírességeket, akiknek idén gyermekük születik. Az összeállítás szerint őszig csaknem egy tucatnyi több baba születik itthon, összesen pedig 17 hírességnek lesz kisbabája. Magyarország egyébként ezen a területen tényleg jobban teljesít, hiszen a hazai sztárvilág lekörözte a külföldit: babák számában 11:6 a javunkra.

Fotó: TV2

Köztük van Caramelék születendő gyermeke is, akinek édesanyja eddig mindössze egyetlen kilót hízott. “Szilvi most lépett a negyedik hónapba, szerencsére jól viseli a terhességet, talán egy kicsit fáradékonyabbá vált, este korábban lefekszik. Viszont újabban elég kívánós, főleg az édességeket falja, jöhet a kürtős kalács, vagy legutóbb például a sajttorta. A sok süti és a terhesség ellenére mégis szinte alig hízott valamit, összesen egy kilóval növekedett a súlya. Most is fontos neki, hogy csinos maradjon, rendszeresen jár kismamajógára” – mesélte a büszke kispapa.

A Story e heti számában Ördög Nóra, Stohl András, Hujber Feri, Béres Alexandra és Jaksity Kata születendő gyermekéről is olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik