Szórakozás

Felvonulóknak kértük: ünnepeljen velünk a legjobb május elsejei videókkal!

Mindent megteszünk, hogy visszahozzuk a régi szép idők nem halványuló emlékeit, ha már virtuálisan lufit osztani nem tudunk Önöknek.

Énekszó és tánc köszöntse! Ha eddig ellenállt a hihetetlenül sokszínű programoknak, ki nem állhatja a gyerekzsivajt, az émelyítő vattacukorillatot, ha esze ágában sincs kimozdulni a négy fal közül, hogy a könnyű tavaszi szellő játékosan belekócoljon a hajába, a májusi napfény pedig pírt csaljon az orcájára, ám megmagyarázhatatlan, ásító űrt érez a ’89 előtti majálisok, a felvonulás izgalma és az esti Felvonulók kérték után, akkor Önnek szól ez a cikk.

Szerkesztőségünk egy emberként sorakozik fel, hogy elhozzuk Önöknek a hamisítatlan retrohangulatot! Elvtársak, zakatoljunk!

A manapság elharapózott szervilizmus jegyében az első kívánság A Főszerkesztő Úré, akit a Magyarok Istene Áldjon Meg Nagyon! Zárójelben és rebegve annyit jegyeznék meg, értjük, Főnök!

 

Szerkesztőségünk kommunista ifjúsági tagozatának vezetője, Oroszi Babett a „Nem azt mondták, Feri…” kezdetű örökbecsű mondatokat kérte, megzenésítve. Próbáltuk utolérni Horn Gábort és rávenni arra, hogy a „Sej de hideg szél fúj édesanyám…” kezdetű magyar nóta dallamára énekelje fel, ám sajnos nem jártunk sikerrel. Kolléganőnknek így a DIVSZ-indulóval kedveskedünk ezen a számára szép és meghatározó ünnepen.

Agitpropos kollégánk, Rege Sándor nem tudott és nem is akart elszakadni a felvonulások utáni igényes szórakozást felvezető gasztronómiai élvezetekből és ragaszkodott ahhoz, hogy sör és virsli szerepeljen valami módon. Ha már Kőbányai és Szalon nincs. A céges hűtőben. Megoldottuk, mert a szocialista brigád számára nincs lehetetlen!

 

Borovitz Tamás és Tóth Richárd kollégáink a fővárosi ballib értelmiségre jellemző szemtelen nyegleséggel viseltettek a feladattal kapcsolatban. Számukra semmi sem szent, TGM és az Ötéves Terv a Rezsicsökkentés sem.

 

Belicza Bea, a Nőtanács képviseletében a kulturált szórakozásra, a tradíciók fontosságára hívja fel figyelmünket és közben horgolt gyorsan egy trikolór Nagymagyarország nippet a céges plazmatévé tetejére. Szeressük egymást! Hiszen ez a szeretet ünnepe!

 

Nagy József, szerkesztőségünk Népművelési Főosztályának Fővezetője a dekadens nyugat morális hanyatlására és a kapitalista fertő begyűrűzésére hívja fel a figyelmet ezzel a felvilágosító kisfilmmel, hogy a szórakozás és a jól megérdemelt pihenés közben se feledkezzünk meg a szocialista erkölcs fontosságáról:

 

Végül, de nem utolsósorban szerény személyem bátorkodik előhozakodni. Én azonban nem kérek, szolgálok. Tudom, hogy a nagyérdemű milyen nagyon éhezik a számára ismeretlen média világának megismerésére, ezért én azt kérem Önöktől, engedjék meg, hogy bemutassam, hogy készült a szerkesztőségi Felvonulók kérték. Hódos Hajnalka szakszervezeti bizalmi és ádminisztrációs segédmunkás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik