Szórakozás

Németh Kristóf: Vezető akarok lenni!

Igazgató úr! Így szólítják többen a Játékszínben Németh Kristófot, a Barátok közt egykori Gézáját. Csak egy ember furcsállja kicsit ezt az elnevezést: a fia, Lóci, aki sokszor elkíséri édesapját a munkahelyére. Németh Kristóffal a BEST magazin készített interjút.

BEST: Láthatóan tetszik önnek, ha igazgató úrnak szólítják… Van önben hatalomvágy?

Németh Kristóf: Engem mindenki úgy szólít, ahogy a szíve diktálja. Kristóf, igazgató úr. Amikor a Játékszín igazgatója lettem, atyai jó barátom azt mondta: Kristóf, döntsd el, vezető vagy követő akarsz lenni! Én most abban a helyzetben vagyok, hogy lehetőségem van arra, hogy jól vezethessem a színházat, tehát vezető akarok lenni. De még egy fontos dologra felhívták a figyelmemet: tudnom kell, hogy ütésre puhulok vagy keményedek. Az utóbbit választottam. Nem volt könnyű a döntés, mert a szívemet, a lelkemet is fel kellett készítenem arra, hogy ezt kibírjam.

Fotó: RTL Klub

BEST: A válása óta úgy emlegetik, mint gyerekét egyedül nevelő édesapát. Ez így marad a jövőben is?

N. K.: Hiszek benne, hogy egyszer még újból lesz családom és legalább még egy gyerekem. De ki tudja, mit hoz a jövő? Sajnos ez a kérdés most nem aktuális. Ha apám példájából indulok ki, hozzá képest, amikor azt a családot alapította, amiből én is születtem, még időben vagyok, még húsz évem van hátra.

Hogy mit mesélt még Németh Kristóf a családról, az apaságról és a terveiről, az kiderül a BEST magazin legújabb számából.

Olvastad? Férje exének cipőjét imádja Vajna Tímea.A részletekért katt ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik