Szórakozás

Bordáját törte Szinetár Dóra

A színésznő a Szombat esti lázra való felkészülése közben sérült meg, és hetekig húzta az orvosi vizsgálatokat.

Hétfőn délben jelentkezett a baleseti sebészet ambulanciáján Szinetár Dóra, aki tánc közben elesett. A Bors úgy értesült, hogy a színésznő éppen a Szombat esti lázra készült partnerével, Angyal Andrással, s egy rossz mozdulatot követően vágódott el. Sajnos olyan szerencsétlenül ért földet, hogy csúnyán beverte az oldalát. A színésznő igyekezett minél fegyelmezettebben tűrni az éles fájdalmat, de mivel ez három hét után sem csillapodott, végül úgy döntött, hogy megnézeti magát egy orvossal. A diagnózis letaglózta: eltörött egy bordája.

“Ha nem megyek orvos­hoz, nem derül ki ez az egész. Nem szerettem volna nagydobra verni. Csinálom, ami a feladatom, nem akarom sajnáltatni magam” – kommentálta a lapnak szűkszavúan Dóra.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.