Szórakozás

Több milliót buknak közös házukon Szinetárék

Nem tudják eladni a hetvenmilliós villát, ezért jócskán engedtek az árból, hogy szabaduljanak a közös háztól.

Közel két éve él külön és tavaly októberben hivatalosan is elvált Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, ám a kislányuk és a közös budakalászi házuk továbbra is összeköti őket, mindemellett pedig a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. A háztól már régóta szeretnének szabadulni, sokakhoz hasonlóan azonban egyelőre nem tudták eladni a több tízmilliót érő modern villát. A házaspár már többször is engedett az árból, hogy szétoszthassák a volt otthonukért kapott összeget, ám egyelőre nem kelt el az ingatlan. Míg néhány hónapja még 70 milliót kértek érte, mostanra 11 millióval lejjebb vitték az irányárat, így volt otthonuk már 59 millióért várja új tulajdonosát.

Fotó: TV2

“Dóra nagyon jóban maradt Zolival. A gyerekláthatástól kezdve a céges dolgaikon át tényleg mindent meg tudnak beszélni egymással. Egy dolog bántja csak őket. Az, hogy továbbra sem találnak vevőt a budakalászi családi házukra. Pedig nagyon szeretnének már túladni rajta. Az árát is nagyon leengedték, hogy ne vigye tovább a pénzt. Úgy tudom, már a holmijaikat is kipakolták, hogy azonnal be tudjon költözni majd az esetleges új vevő” – mondta a Blikknek egy informátor.

Bereczki a lap megkeresésére szűkszavúan reagált: “Igen továbbra is áruljuk a házunkat, de nemcsak ez, hanem a kislányunk is összeköt bennünket. Amíg világ a világ, mi leszünk egymásnak” – mondta kettejük nevében Bereczki Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik