Szórakozás

Ada nyíltan beszél fiaival a szexualitásról

A Reflektor műsorvezetője egy egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényen mesélt arról, hogy ha elérkezik az ideje, nyíltan beszél majd a fiaival a fogamzásgátlásról.

Ada is megdöbbent azokon a kutatási eredményeken, amelyek a magyarok egészségügyi szokásait firtatták. Az adatok szerint a magyarok kétharmada szinte soha nem sportol, 40 százalékuk pedig úgy gondolja, hogy egy kis súlyfelesleg még nem okozhat egészségügyi problémákat – derül ki a felmérésből. Az eredményeket bemutató sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a nők egyötöde nem vallaná be a nőgyógyászának, ha antidepresszánst vagy nyugtatót szedne, pedig ez akár nem kívánt terhességhez is vezethet.

Fotó: RTL Klub

„A fogamzásgátlás mindkét fél felelőssége! Amint aktuálissá válik a kérdés, a kisfiaimat is arra fogom nevelni, hogy a nemi betegségek megelőzésén túl is figyeljenek oda a védekezésre. Nem szeretném, ha annyival tudnák le ezt a témát, hogy számon kérik a barátnőiken a tabletta beszedését. A férfiak testét nem változtatja meg egy előre nem tervezett terhesség, de az életüket annál inkább” – mondta a barátját a gyakorlásával őrületbe kergető Ada.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik