ada
Szórakozás

Ada döntött: Bővül a család

Pinter-Adrienn-Ada(960x640).jpg (Pintér Adrienn, Ada)
Pinter-Adrienn-Ada(960x640).jpg (Pintér Adrienn, Ada)

Az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában mesélt új családtagjairól a Reflektor műsorvezetője. Adáékhoz két pasi is beköltözött, Sonic és Harley. Ennek fiai is nagyon örülnek, ők várták az új jövevényeket a legjobban!

Sonic és Harley, a két hörcsög már megbarátkozott új lakóhelyével. Életük cseppet sem unalmas, a legutóbb Ada fiai építőjátékból felhúzott alkalmi karámmal lepték meg az új lakótársakat. Talán Lucifer, a család cicája volt az egyetlen, aki fenntartásokkal fogadta Sonicot és Harley-t.

Ada a műsorvezető Teszári Nórának és Somogyi Zoltánnak azt is elárulta, világ életében olyan volt az otthona, mint egy állatkert. A megszokott házi kedvencek, a kutya, a macska, a halak és a papagáj mellett húsvét idején beköltöztek hozzájuk a nyuszik, sőt még kacsa is úszkált a fürdőkádban. Ezek után nem meglepő, hogy azonnal igent mondott fiainak, amikor előálltak a hörcsögök ötletével.

Persze nem teljesíthető a gyerkőcök összes kívánsága. Hiába szeretnének a srácok gekkót, azért az otthon is gyakran dolgozó műsorvezető szerint is mindennek van határa. Azt mondta, nagyon szereti a kisállatokat, de nála nem jöhet szóba otthoni tartásra olyan élőlény, aminek se szőre, se tolla, vagy több lába van négynél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik