Szórakozás

Solti Ádám: Nem baj, ha egy férfinak az idősebb nők tetszenek

A Barátok közt szereplője, Solti Ádám semmi kivetnivalót nem talál abban, ha egy férfinak az idősebb nők jönnek be. Ezért is örül annak, hogy a sorozat története úgy hozta: ő lett Nóra titkos szeretője.

Ádám a Story magazinnak elárulta: a magánéletében neki is volt dolga már nála 11 évvel idősebb nővel.

Heteken keresztül mindenki azt találgatta, hogy Miklós és Attila után ki az a férfi a Mátyás király téren, aki megdobogtatta a komoly ügyvédnő, Balogh Nóra szívét. Arra biztosan senki sem gondolt, hogy Ádám lesz a sokat emlegetett titkos szerető.

„Nórával nagyon működik köztünk a kémia, így biztos vagyok abban, hogy remek jeleneteket tudtunk csinálni” – kezdte  Ádám a Story magazinnak.

“Szerintem a szerelemben nem létezik az a fogalom, hogy korkülönbség, így én is azt mondom: miért ne? A legelső barátnőmet egy nyaraláson ismertem meg. Tizenegy évvel volt nálam idősebb, én tizenhét voltam. Ez azonban nem volt akadály, mint ahogy a nyelvi korlátok vagy éppen az sem, hogy ő Münchenben élt, én pedig Budapesten. Annyira összemelegedtünk, hogy végül a szüzességemet is vele vesztettem el. A korkülönbség nemhogy probléma, ez esetben még előny is volt…” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik