Szórakozás

Elárulta óriási titkát Tóth Gabi

Tóth Gabit kérte fel a Coca-Cola, hogy az idei futball világbajnokságra készült himnuszából David Correy társaságában egy duettet készítsen.

“Végre már nem titok. Ilyen csodás dolgokban munkálkodom mostanság. Hálás vagyok minden percért, amit kapok és hiszem, hogy a pozitív gondolkodás és a tiszta lélek az mindig meghozza a gyümölcsét” – írta a Facebookon a szexi énekesnő.

Tóth Gabinak van oka a boldogságra, ugyanis őt kérte fel a Coca-Cola, hogy az idei futball világbajnokságra készült himnuszából David Correy társaságában egy duettet készítsen.

A “The World Is Ours” című dalt eredetileg a brazil származású, amerikai X-Faktor döntős David Correy énekli, de minden országban készítenek egy lokális változatot az arra legméltóbb énekessel. Magyarországon azért esett Gabira a választás, mert személyiségével és temperamentumával jól képviseli azt a fiatalosságot és lendületet, amit a sport és a VB jelent.

Olvastad? Divat ide vagy oda, Bódi Sylvi nem követi. Legalábbis, ami a csücsörítést illeti. További részletek az NLC-oldalán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik