Szórakozás

Áll a bál Zimány Linda oldalán

A modell nem győzi törölgetni a negatív kommenteket, de azért így is marad belőlük bőven.

A Zimány LindaJude Law ügy úgy tűnik, nem akar csitulni. Hiába osztotta meg Linda az Aktív videóját rajongói oldalán, sokan nem nagyon akarják elhinni, hogy az a színtiszta igazság, amit a modell elmondott.

“Sziasztok! Bár az igazán nagy örömömet megpróbálták beárnyékolni pár igazán hazugságokkal teli cikkel és hozzászólásokkal néhányan, de végre engedélyt kaptam,hogy beszélhessek a filmről, amiben szerepet kaptam és ezt örömmel mondtam el kizárólag és exkluzívan a Tv2 Aktívnak és természetesen megtudhatjátok az én számból az igazat is minden más dologgal kapcsolatban. És bár ez a lapok számára annyira nem lesz izgalmas, mint a találgatások, de legalább igaz. Puszi nektek” – írta a videó mellé Linda, aki állítólag órákat töltött a világsztár hoteljában.

Fotó: RTL Klub

“Jajj Linda nem foglalkozz senkivel!!!! Ez a Te életed és azt csinálsz vele, amit csak akarsz!! Ha van néhány irigyed arról meg tegyél magasról!!!! Akik meg szeretnek azok így is úgyis szeretnek és büszkék rád, amit csinálsz amit elérsz és egyáltalán mindenre !!! Sok sok sikert az életedben!!!” – írja az egyik rajongó, akinek a véleményét sokan osztják a modell kedvelői között, ám Linda az eset után bármit posztolt oldalára, minden komment a Jude Law-val történt afférjára utal. Bár látszik, hogy néhány sarkos kommentet töröltek az oldalról, egy-két negatív vélemény azért még így is megmaradt az utókornak:

“A modellek már csak ilyenek…”

“Nem minden ember irigy, s nem minden ember szenved feltűnési viszketegségben!”

“Részeg Ember társaságában jól érzi magát?-egészségére!! -én inkább hánynék…”

“Engem jobban felháborított, amikor segélyt igényelt “szegényke” – egyébként semmi bajom Lindával, szépnek is tartom, bár szerintem kezd kiégni.. -.. de a rajongói ezzel a helyesírással.. hát mit mondjak..”

“Egy macskarészeg pasi melyik nőt hozza lázba? Most komolyan? Nézzetek már magatokba… Úgy igaziból mondjuk!!!!!”

“Amúgy szerintem ronda a pali. Ha nem világsztár lenne csak szimplán Kovács József Mucsaröcsögéről, simán elmennék mellette…így viszont -bárki bármit mond- a legtöbb ember lefosná a bokáját legalább egy közös fotóért.”

“Lehet én vagyok a hülye,de ÉN többre tartom magam annál,mint hogysem egy részeg világsztár társaságában illegjek billegjek. Amúgy szép csaj a Linda. Pont”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik