Szórakozás

Ál-Jude Law hülyíti a pesti csajokat

Az igazi színész felszedte Zimány Lindát, az ál-Jude Law pedig egy másik szőkeséget.

Az Így jártam anyátokkalban Barney Stinson ezt a csajozási módszert úgy hívná, hogy A JUDE LAW. A lényege, ha hasonlítasz a színészre, akkor könnyen fel tudod szedni a pesti csajokat.

Az Az igazi színész Zimány Lindával gabalyodott össze
Fotó: Europress

A Bors ugyanis arról ír, hogy míg az igazi Jude Law Zimány Lindával kavart, addig egy leleményes, magyar srác Jude Law-nak adta ki magát és így udvarolt a csajoknak. Egy fiatal szőkeség, Apolka azonban rájött a cselre.

“Hallottam a híreket, hogy Budapesten van a sztár, és hogy mi minden történt vele, de őszinte maradok, fogalmam sem volt, hogy néz ki mostanában. De már ott a helyszínen megéreztem, ez a fickó egy csaló. Angolul is úgy beszélt, hogy minden szavát értettem, így belementem a játékba” – mondta Apolka, aki később furcsa üzenetet kapott a Facebookon az ál-Jude Law asszisztensétől. A csaló újra találkozni akart vele, Apolka pedig belement a játékba. A “randira” azonban magával vitte a Bors munkatársait is, akik távolról figyelték az eseményeket.

Röviden összefoglalva a lényeg: az ál-Jude Law-t szembesítették a hazugságával, aki zavarában magyarul szólalt meg, majd elmenekült a helyszínről. Apolka pedig abban bízik, hogy ez az eset is ráébreszti a csajokat arra, hogy mindig legyenek észnél a bulikon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik